New York New York

Vier Utrechtse horeca-jochies in New York (3): de laatste dag

Bikkels zijn het. Rik de Jonge (Madeleine), Erik Derksen (Buurten), Frans van Wieren (Chez Jacqueline) en Joris Visser (onder meer Pickles, Piero’s en Spice Monkey) waren in New York. Ook tegen het einde van de trip werd elke minuut optimaal benut. Van een Mexicaans sterrenrestaurant naar het fameuze Estela. En natuurlijk mocht klassieker Katz niet ontbreken. Tussendoor een lekker glaasje champagne. Maar niet zo lekker als die Nico van Wegen kwam inschenken bij het vertrek op Schiphol. Hieronder een terugblik.

Redactie

2 reacties

Reageren
  1. Ik heb ook ooit een broodje bij Katz gegeten. Bij mij duurde het minstens een halve dag voordat ik weer ergens trek in had. Zeer smakelijke broodjes overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *