geen drukte op priklocatie

Vaccinatieprogramma corona stopt over drie dagen; ook jongeren kunnen nu zonder afspraak terecht op de Europalaan

Geen drukte op vaccinatie locatie aan de Europalaan

Nooit eerder was het aantal coronavirusdeeltjes in het rioolwater zo hoog, het aantal ziekenhuisopnamen vanwege corona is de afgelopen week forst gestegen. Zorgelijke cijfers die vandaag niet leidde tot drukte bij de vaccinatie locatie aan de Europalaan. Bezoekers hoeven niet in de rij te staan, de prik wordt binnen een minuut gezet.

Ook wie geen uitnodiging heeft gekregen, kan zich  laten vaccineren. Jong en oud mag zich zonder afspraak melden. Wel een paspoort meenemen.

Na volgende week vrijdag stopt het vaccinatieprogramma. Zwangere vrouwen en mensen met een hoog medische risico kunnen de prik nog wel bij de GGD krijgen. Ze moeten daarvoor een afspraak maken.

Redactie

6 reacties

Reageren
  1. Wie wil er nog mee ingespoten worden dan na alles wat er bekend is geworden de laatste tijd ?

  2. Met de recente cijfers in het achterhoofd verbaast het me zeer dat de priklocatie volgende week gaat sluiten. Of is heel Nederland inmiddels gevaccineerd?

  3. Hehe, eindelijk. Waarom moet @huurder dat toelichten? Het internet barst van de wetenschappelijke rapporten en artikelen over dit ‘vaccin’ en de schadelijke werkingen voor je gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *