Koken voor het Prinses maxima Centrum

Utrechtse podcast doet 24 uur verslag van 24H Chefs in Karel V

Het Utrechtse Eten wat de podcast gaat tijdens het 24H Chefs evenement in Karel V op 25 en 26 september 24 uur lang podcasten. Live vanuit de keuken.

“Ja, ik vind het ook wel erg lang”, is de eerste quote die jullie kunnen gebruiken als jullie dit persbericht oppikken. “Maar het is voor het goede doel en dan moet je verder niet zeuren”, aldus presentator Jelle Schot, die samen met Ger de Gram vanuit Karel V in Utrecht tijdens de vierde editie van het 24H Chefs evenement 24 uur lang aan het woord gaat zijn. 

Het 24H Chefs evenement is een jaarlijks fenomeen dat dit jaar in Utrecht wordt gehouden. 24 uur lang koken de beste chefs van Nederland de mooiste en meest bijzondere gerechten. De opbrengst daarvan gaat dit jaar naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Hier worden alle kinderen die kanker krijgen behandeld. Specialistische zorg en -research komen hier bij elkaar. Met maar één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

En 24 uur podcasten betekent: liefst 24 afleveringen, die live op locatie worden gemonteerd. Ergens aan een bar in Karel 5, vermoedelijk. Ieder uur wordt er een verse aflevering online gezet. Er zijn interviews met sterrenchefs, bekende Utrechters en uiteraard bespreken Ger en Jelle wat er wordt geserveerd. Enthousiast en kritisch tegelijk, zoals altijd. 

Iedereen die aankomende week VriendvandeShow wordt en daarmee dus een klein bedrag doneert, doneert aan het Prinses Máxima Centrum. Daarnaast kun je voor 15 euro via 24H chefs een lootje kopen en leuke prijzen winnen, waaronder een sterrendiner om 03.00 uur ‘s nachts in Karel 5. 

De eerste aflevering is 25 september om 12.00 uur te beluisteren. Eten wat de podcast is te vinden in je favoriete podcastapp. Doneren kan via: http://vriendvandeshow.nl/etenwatdepodcast

Apple:

https://lnkd.in/di6AKjX

Spotify:

https://lnkd.in/d-dxTnU

Stitcher:

https://lnkd.in/dwvbYxx

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *