Thirty030

Thirty030 zoekt nieuwe ambassadeurs

Thirty030 is op zoek naar twintig nieuwe, jonge, ambassadeurs voor de stad Utrecht. Je kunt je nu aanmelden door middel van een voorstelvlog.

Dertig Utrechters onder de 30 jaar die Utrecht de beste en mooiste stad op aarde vinden, maar ook vinden dat er af en toe iets anders of beter kan. Dat is Thirty030. Om die boodschap uit te dragen zoeken zij nieuwe ‘stadsambassadeurs’ om columns te schrijven of op een andere manier een ambassadeur voor de stad te zijn. Je kunt je aanmelden door een korte voorstelvlog te sturen naar de site van Thirty030.

De eisen zijn vrij simpel. Je woont in Utrecht, je houdt van de stad en je bent niet bang om je mening te laten horen. Het maakt niet uit in welk deel van de stad je woont of wat je opleidingsniveau is. Als jonge ambassadeur ben je, met je eigen expertise, ben je een van de woordvoerders van de stad.

Als je wordt uitgekozen krijg je een mediatraining en een mogelijkheid om online en offline je mening te laten horen over de stad. Daarnaast bouw je een groot netwerk op en ontmoet je andere Utrechtliefhebbers.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *