Koken met Rik de Jonge

Smullen: salade met eendenborst

  • Door Redactie
  • |
  • 3 september 2023
  • |
  • 3 reacties

Rik was op de markt in Parijs en nam mirabellen mee naar huis. In de keuken van Madeleine verwerkte hij de kleine pruimen in een salade van eendenborst. Niets ingewikkelds aan maar erg lekker. Kan geserveerd worden als voor- en hoofdgerecht. Kijk even mee hoe je een perfecte eendenborst bakt.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

3 reacties

  • Marieke schreef:

    Een perfecte eendenborst is een eendenborst die nog aan een levende eend zit, dus niet geslacht is voor menselijke consumptie. Stop alsjeblieft met het aanprijzen van het eten van lichaamsdelen van dieren.

  • Edwin schreef:

    Ziet er heerlijk uit die Magret de Canard!
    Weer een recept waar ik geniet; n.a.v. de aflevering Kreeft naar San Sebastian gevlogen en daar o.a. genoten van de echte Ibérico. En de pintxos uiteraard.

    Er zijn vast personen niets hebben met een perfecte gebakken eendenborst, dus hierbij een tip; maak het zelf eens met shiitakes! En laat mij zo’n eendenborst smullen 🙂

  • Julia Harris schreef:

    Heerlijk gerecht, en wat Marieke schreef?
    Ze weet blijkbaar niet dat aardappelen bij het rooien helse pijn lijden en korenaren bij het maaien huilen. Zachtjes huilen ,maar toch.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *