Koken met Rik de Jonge

Smullen! De haringsalade van chef-kok Rik de Jonge

De nieuwe haring is in het land. Dus gingen we met Rik de keuken in om een heerlijke haringsalade te maken. Bietje, kropsla, aardappeltje, uitje crème fraiche en nog wat speciale toevoegingen van de chef-kok. Smullen!

Redactie

4 reacties

Reageren
  1. Blijft jammer dat de Volendammer Vishandel uit Hoog Catharijne is vertrokken. Dan maar voor de nieuwe haring naar Leidsche Rijn.

  2. Wij zijn al bezig met biet, crème frêche, karwij, krieltjes … haring.
    Kijken naar Rick en Hidde doet verlangen naar frisse zomerhappen. We gaan Ricks snijgebaren imiteren.

  3. Chris de Rooy, de Volendammer Vishandel in Bilthoven, winkelcentrum de Kwinkelier. Geweldige zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *