Koken met Rik de Jonge

Smullen! De haringsalade van chef-kok Rik de Jonge

  • Door Redactie
  • |
  • 20 juni 2021
  • |
  • 4 reacties

De nieuwe haring is in het land. Dus gingen we met Rik de keuken in om een heerlijke haringsalade te maken. Bietje, kropsla, aardappeltje, uitje crème fraiche en nog wat speciale toevoegingen van de chef-kok. Smullen!

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

4 reacties

  • Bas schreef:

    Dat ziet er weer zeer smakelijk uit.

  • Chris de Rooij schreef:

    Blijft jammer dat de Volendammer Vishandel uit Hoog Catharijne is vertrokken. Dan maar voor de nieuwe haring naar Leidsche Rijn.

  • Cees Grimbergen schreef:

    Wij zijn al bezig met biet, crème frêche, karwij, krieltjes … haring.
    Kijken naar Rick en Hidde doet verlangen naar frisse zomerhappen. We gaan Ricks snijgebaren imiteren.

  • Yontie schreef:

    Chris de Rooy, de Volendammer Vishandel in Bilthoven, winkelcentrum de Kwinkelier. Geweldige zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *