Koken met Rik de Jonge

Rik was in San Sebastian: dus eten we vandaag kreeft

  • Door Redactie
  • |
  • 14 augustus 2022
  • |
  • 3 reacties

Chef Rik de Jonge was een paar dagen in het culinaire walhalla San Sebastian. Dat betekende dagelijks een kreeft op het menu. Rik laat zien hoe je die maakt. Een mooi gerecht als je wat te vieren hebt.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

3 reacties

  • Michael Schuurmans schreef:

    Eindelijk een kok die ze snel en humaan doodt i.p.v. levend het kokende water in.

  • Chris Vergeer schreef:

    Dat wil ik wel eens proberen. Maar waar koop je in Utrecht kreeft?

  • Anette schreef:

    Weer een geweldig filmpje. Ongepolijst met enorm veel passie in de keuken. En die kreeft ga ik maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *