Heerlijk voor de bij de borrel of als voorgerecht: rillettes van eend. Niet ingewikkeld om te maken maar je moet er wel wat geduld voor hebben. Kijk mee in de keuken van bar-bistro Madeleine.
koken ket Rik de Jonge
Heerlijk voor de bij de borrel of als voorgerecht: rillettes van eend. Niet ingewikkeld om te maken maar je moet er wel wat geduld voor hebben. Kijk mee in de keuken van bar-bistro Madeleine.
Rik, wil je alsjeblieft wat minder dode dieren presenteren en meer plantaardige gerechten, die dierenleed en natuurvernietiging en klimaatverandering tegengaan? Dank u.
Jeetje Rik heb je enig idee wat voor leven die eenden in Frankrijk hebben gehad…?!?
Fantastisch Rik ga zo door!
Mensen raken in de war met foie gras met het dwangvoeren van ganzen. Eenden voor vleesproductie hebben een vergelijkbaar leven als schapen, inclusief een hoeder.
Je hebt ook plantaardige rilettes. Zo lang je maar met iets vettigs werkt dat als smaakgeleider werkt. Een paddenstoelen rilette is een klassieker. Of je kiest voor ‘jackfruit’, wat geen fruit is maar tofu dat door de keukenmachine is gegaan