koken met rik de jonge

Rik maakt een chique knolselderijsalade

  • Door Redactie
  • |
  • 3 december 2024
  • |
  • 3 reacties

Action meets Bijenkorf. Zo zou je dit gerecht kunnen omschrijven. Knolselderijsalade met truffel. Voilà, weer een lekkere salade voor de feestdagen. Ronald Giphart kwam even langs om de sfeer én de salade te proeven.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

3 reacties

  • Ronald Giphart schreef:

    Bijzonder hoe chef Rik de Jonge toch iedere keer weer toegankelijke en creatieve gerechten weet te bereiden, die door iedereen probleemloos kunnen worden nagekookt. Echt een parel van de Utrechtse gastronomie, dat mag ook wel eens worden gezegd. Niks geen gefrut met pincetten en zooi op de vierkante millimeter, maar herkenbare en heerlijke happen. Hulde.

  • Van hoorn schreef:

    Geweldig zonder dat gemiereneuk.
    Een lekkere maaltijd!

  • Henk Westbroek schreef:

    ik heb het nagemaakt, maar dan met een iets harder gekookt ei want van zachter ei hou ik niet. Verukkelijk en eenvoudig te maken. Dubbeltop

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *