Action meets Bijenkorf. Zo zou je dit gerecht kunnen omschrijven. Knolselderijsalade met truffel. Voilà, weer een lekkere salade voor de feestdagen. Ronald Giphart kwam even langs om de sfeer én de salade te proeven.
koken met rik de jonge
Action meets Bijenkorf. Zo zou je dit gerecht kunnen omschrijven. Knolselderijsalade met truffel. Voilà, weer een lekkere salade voor de feestdagen. Ronald Giphart kwam even langs om de sfeer én de salade te proeven.
Bijzonder hoe chef Rik de Jonge toch iedere keer weer toegankelijke en creatieve gerechten weet te bereiden, die door iedereen probleemloos kunnen worden nagekookt. Echt een parel van de Utrechtse gastronomie, dat mag ook wel eens worden gezegd. Niks geen gefrut met pincetten en zooi op de vierkante millimeter, maar herkenbare en heerlijke happen. Hulde.
Geweldig zonder dat gemiereneuk.
Een lekkere maaltijd!
ik heb het nagemaakt, maar dan met een iets harder gekookt ei want van zachter ei hou ik niet. Verukkelijk en eenvoudig te maken. Dubbeltop