Op 7 februari is het nieuwe restaurant Léo Léo in Utrecht geopend. De horecazaak is gevestigd in hartje centrum van de stad aan de Twijnstraat. Voorheen zat hier restaurant Zies. Thijs Calandra en Richelle van Dinter zijn de eigenaren, samen met de Nieuwe Garde Horeca Groep.
All-day concept
Gasten kunnen hier de gehele dag terecht voor ontbijt, lunch, apéro en diner, bereid door chef Thijs, die Franse klassiekers bereid met een eigen twist. Op de kaart vind je ondere andere oeuf en meurette, zeebaarstartaar met oestermayonaise, tarte tatin van ui en omelette sibérienne.
Over Léo Léo
Léo Léo is gevestigd in de oudste winkelstraat van Utrecht en wordt gerund door Thijs Calandra en Richelle van Dinter, in samenwerking met de Nieuwe Garde Horeca Groep, ook wel bekend van het Spaanse tapasrestaurant Sevilla en het Italiaanse restaurant Osteria Emilia in Utrecht. Later dit jaar opent Nieuwe Garde nog een vierde restaurant Maresia, een Mediterraan visrestaurant en wijn bar, in het pand van Stan Utrecht.
Boutique Hotel
Achter het restaurant bevindt zich een boutique hotel, bijvoorbeeld voor gasten die na een avond dineren willen overnachten. Het hotel bevindt zich in een voormalig studentenhuis en beschikt over een bijzonder monumentaal trappenhuis. (bron: Entree Magazine)
Mooi toch die sterfhuisconstructies. Niemand houdt het uit met zulke lasten. degene die er van profiteert zijn de makelaars en verhuurders. Die weten dat een gemiddeld etablissement het niet langer uit houdt dan 3 jaar en men kan de huur/verkoopprijs zonder enige schroom met 400 procent verhogen .