Bevrijdingsfestival Utrecht

Programma Bevrijdingsfestival Utrecht bekendgemaakt

Wie opent het bevrijdingsfestival? En nog belangrijker: wie sluit op zondag 5 mei af in Park Transwijk? De antwoorden gaf de organisatie op vrijdag 29 maart tijdens hun launch-evenement in TivoliVredenburg.

Het festival wordt geopend met een optreden van rapper Kraantje Pappie. Hij is een van de ambassadeurs van de vrijheid die een tour maakt langs meerder festivals. Op het hoofdpodium staan verder onder andere Ellen ten Damme, rapper Jonna Fraser, Thomas Azier en de alternatieve rockband Bettie Serveert. De dag wordt afgesloten met een dj-set van het Belgische duo 2Manydj’s.

Op het SENA performers stage is de band VALENTINO. de eerste act. Zij wonen vorig jaar de Utrecht Popprijs en mogen als onderdeel van het prijzenpakket op het bevrijdingsfestival spelen. Voor dit podium staan de bands Figgie, Feng Suave, Donna Blue en Jagd op het programma. De laatste act op dit podium is de band EUT.

Het volledige programma voor het bevrijdingsfestival is hier te vinden. Muzieksite 3voor12 Utrecht lichtte een aantal acts uit.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *