Berichten van het plandelfront

Nog 3 nachtjes slapen voor 900 straten

PlandelSquad

Opruimhelden 030 bundelen de krachten op DE 1STE UTRECHTSE PLANDELDAG

Zaterdag, Plandeldag. Kom ook in actie op 27 augustus (en haal inspiratie uit dit lied).

Het nieuws van De 1ste Utrechtse Plandeldag vond tot ver buiten de stadsgrens weerklank. En zo is de P is van Plandelen, maar ook van Purmerend. Daar bouwde Reezz (die overdag gymleraar is op een middelbare school) zijn zolder om tot muziekstudio. In zijn vrije tijd knutselt hij daar aan Nederlandse en Engelse tracks. “Van stoere of maatschappijkritische liedjes tot liedjes over mijn vakanties, voor verjaardagen van vrienden of voor de kids op school. Ik probeer te vertellen wat me bezighoudt of dingen van me af te schrijven. Ik merk dat bij de kinderen dingen goed beklijven middels een lied. Of het nou een persoonlijke of universele boodschap is, via muziek kan je die heel goed overbrengen.”

En óf muziek de Plandel-boodschap over kan brengen! Luister maar! En meld je daarna gewoon aan met een mailtje naar info@plandelen.nl om samen met inmiddels al een paar honderd stadsgenoten Utrecht deze zaterdag een stuk schoner te maken.

Reezz: “Ik vind plandelen een mooi initiatief en hoop dat dit liedje er wat meer ruchtbaarheid aan geeft. De vrouw van Anton, Alex, heeft ook bijgedragen aan het liedje. Samen ergens aan werken is altijd beter!”

Ware woorden.

Auteur De Plandelman
Auteur

De Plandelman

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *