Koken met Rik de Jonge

Populair in Parijs en nu ook op de kaart bij Madeleine: tonijn met Pepersaus

  • Door Redactie
  • |
  • 8 juli 2024
  • |
  • 1 reactie

Rik was in Parijs en zag dat tonijn met pepersaus daar opeens een populair gerecht is. Hij zette het direct bij Madeleine op de kaart en de gasten zijn er dol op. Pepersausje maken en de tonijn heel kort in de pan. Zo simpel is het. De basis van de pepersaus is jus de veau. Mocht je dat niet in huis hebben dan kunnen lezers van De Nuk deze week een portie bij Madeleine ophalen.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Helena schreef:

    Dank Rik,
    Mijn pepersaus is heel goed gelukt, dankzij de jus de veau die ik van je keukenchef kreeg.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *