Thirty0303

Podcast Thirty030: Hebben we wel genoeg aandacht voor elkaar?

In de tweede podcast van Thirty030 gaat Christien in gesprek met Ruben en Thirty030’er Robin over aandacht. Hebben we in een tijd waarin sociale media booming is nog wel genoeg aandacht voor elkaar? In deze podcast worden vragen besproken als; Zou iedereen vrijwilligerswerk moeten doen? En, zouden er WiFi/Mobiele gegevens vrije zones in Utrecht moeten komen?

Robin Toorneman houdt zich vanuit zijn bedrijf MedScaler bezig met het bevorderen van zorginnovatie in Nederland en Europa. Ruben Baudoin is ondernemer in de culturele sector. Naast het ontwikkelen van de concertreeks Synthese is hij vrijwilliger bij 3voor12 Utrecht en dB’s. In deze podcast gaan deze twee Utrechters in gesprek en hoor je hun blik op het onderwerp ‘aandacht’. Veel luisterplezier!

Thirty030

Thirty030: dertig Utrechters onder de dertig jaar. Deze dertig verschillende expertises, achtergronden, opleidingen en inzichten zijn de nieuwe woordvoerders van Utrecht. Voor de Nuk schrijft iedere week een Thirty030'er over wat hem of haar opvalt in de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *