Sterke verhalen

Peter Sterk over de ellende van 40 plussers in een restaurant

In Sterke Verhalen vertelt Peter Sterk over de ongemakken van de Utrechtse binnenstad. Hij trapt af met zijn visie op 40 plussers in een restaurant. “Ze doen echt over alles moeilijk in een restaurant.”

Peter Sterk

In Sterke Verhalen vertelt Peter Sterk over de ongemakken van de Utrechtse binnenstad. In gesproken columns geeft hij een andere kijk op ons mooie stadsjie.

Droogkomische bespiegelingen over briefjes achter de ramen, de verschrikkingen van uit eten gaan met iemand van boven de 40, en het aantal rennies dat je in huis moet hebben als je naar een foodtruckfestival gaat.

Peter schrijft en regisseert ook. Hij was 5 jaar vaste scenarist en buitenproducent van het kinderprogramma Klokhuis. In Utrecht werd hij bekend als Jaap van het komische duo Jaap en Lex en de laatste jaren is hij te zien als Marc in de Hang-Op-Klik-Weg-Bel-Je-Bank-commercials.
Meer info over Peter vind je op petersterk.com

5 reacties

Reageren
  1. Ik ben zelf een als ober vermomde student. En ik moet hier heel hard om lachen. De wijnproeverij aan tafel is inderdaad vaak zeer grappig.

  2. In de tijd dat het bedieningsgeld inclusief werd, gaven de vrouwen geen fooi meer, het was toch inclusief. De mannen voelden zich er al snel niet gemakkelijk mee en begonnen weer fooi te geven, dat hield in dat als je als vrouw alleen uit eten ging je meestal een klotetafeltje kreeg. Ik heb daar wat op bedacht, bestelde steeds 2 glaasjes wijn, hoefde ook niet zo lang op het tweede te wachten, keek op mijn horloge en dronk dan het tweede glaasje op, bestelde dan voor een persoon, had daar lol van en natuurlijk gaf ik fooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *