De schaduwkant van reizen

Don’t go there: een kijkje achter de schermen van reizen

 • Door Redactie
 • |
 • 17 juni 2021
 • |
 • 2 reacties

Peter Sterk, die wij kennen van zijn columns hier bij de NUK, is zijn eigen reisprogramma begonnen! Op de contentsite petje.af/dontgothere is het komische reisprogramma Don’t Go There te zien. Via een abonnement krijg je exclusief toegang tot de reisverhalen die Sterk maakt.

In Don’t Go There neemt Peter je mee op reis. Hij gaat de hele wereld over: Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Je maakt het allemaal van dichtbij mee. Reken vooral niet op shots van mooie landschappen of leuke mensen die nooit diarree krijgen. Don’t Go There laat juist de schaduwkant van reizen zien: vervelende kinderen, snurkende vrienden, oplichters, romances, drank en andere ergernissen van reizen die in standaardreisprogramma’s nooit aan bod komen. 

Podcast

Naast 2 exclusieve reisverhalen per maand komt Sterk ook met een podcast over reizen. Daarin praat Peter met verschillende gasten over de ellende van reizen. Je leert hoe het komt dat veel stellen ruzie krijgen tijdens bergwandelingen, waarom sommige vrouwen gestrest raken op een vliegveld en hoe het komt dat Peter niet langer dan een kwartier op een strandbedje blijft liggen. 

In rubrieken als Famous last wordsDe Romance en De Ramp vertelt Peter openhartig over wat hij op reis heeft meegemaakt. Allemaal grappige verhalen met een gitzwart randje. Leuk voor mensen die nog willen gaan reizen, nog leuker voor mensen die alles al gezien hebben. 

Daarnaast geeft Peter nuttige tips mocht je toch besluiten te vertrekken. 

Een abonnement op Don’t Go There kost maar 3 euro per maand. Daarmee steun je Peter bij het maken van nieuwe exclusieve content. Vind je het toch niks? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

Volgens Sterk is Don’t Go There het eerste ECHTE reisprogramma. Heb je dit gezien dan weet je wat je te doen staat: thuisblijven. 

Speciaal voor de NUK maakte Peter deze promo.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

 • Bouke schreef:

  He, he, eindelijk.
  Wat leuk, ik moet nu al lachen.
  Meteen een abo genomen bij Petje Af!

 • Drs. C. Nijntje schreef:

  Vergeet de exotische keuken niet Peter met natuurlijk ‘het zelf klaarmaken’.
  Kan niet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *