Dicht op de huid

Marjon Moed is vrijgezel. Is dat erg?

Dicht Op De Huid is een programmareeks die een keer in de maand bij in Het Huis Utrecht  plaatst vindt, Daarin wordt een actueel thema aangesneden door middel van een voorstelling en een randprogramma. Elke editie staat er een andere maker centraal en gaat Het Huis Utrecht met het publiek dieper in op het desbetreffende thema. Woensdag 20 november gaat het over single zijn.

Het aantal singles neemt explosief toe. In 2050 is meer dan de helft van de Nederlanders single. Wat betekent dit voor het straatbeeld, woningen en woonvormen? Of voor bijvoorbeeld horecaondernemingen? Op 20 november opent Marjon Moed eenmalig het restaurant ‘Tafeltje voor 1’, waar je (als single of niet-single), enkel een tafeltje voor 1 reserveert. Naast een vegetarische maaltijd serveert Moed de voorstelling ‘Status’, waarin ze haar visie op single zijn geeft. Kijk daarna, met een gevulde maag en een beleving op zak, samen met speciale gasten naar de toekomst.

Voorstelling STATUS
In deze editie van de programmaserie Dicht Op De Huid, staat de voorstelling ‘STATUS’ van Marjon Moed centraal. Moed is al bijna haar hele leven lang vrijgezel en al jaren krijgt zij de vraag: jij bent toch zo leuk? Waarom ben je nog single? De vraag bleef, de relatie kwam nooit, de frustratie over de vraag wel. Moed zoekt. Niet naar de liefde, maar naar wat het betekent om vrijgezel te zijn in een wereld waarin koppels (nu nog) de norm zijn. Naar aanleiding van haar 4-delige documentaire webserie ‘Single’ gaat Moed in een muzikale voorstelling verder op de vraag over ‘het single zijn’ in.  Bekijk hieronder aflevering 1 waarin Marjon op vrolijke wijze uitlegt dat ze single en happy is. Je kan hier een tafeltje reserveren.

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *