Publieke hotspot

Magazijn De Zon aan de Oudegracht werkt aan nieuwe toekomst

Gezocht: maatschappelijk minnende ondernemers, culturele initiators en Utrechtse smaakmakers voor een duurzame en unieke locatie in de binnenstad van Utrecht. Dat laat vastgoedadviseur CBRE vandaag via onderstaand bericht weten.

Magazijn De Zon, een prestigieus en historisch pand aan de Oudegracht 167, is gereed voor de stap naar een duurzame toekomst. Er liggen plannen om dit oorspronkelijke warenhuis van Vroom & Dreesmann te herontwikkelen en restaureren waarbij de allure van het pand wordt teruggebracht.

Gemeente Utrecht is samen met vastgoedadviseur CBRE op zoek naar kandidaten waarmee ze gezamenlijk een waardevolle invulling kunnen geven aan dit pand. Hiervoor is een selectieprocedure gestart. Zij zoeken huurders die een maatschappelijke invulling kunnen geven aan het pand en bijdragen aan een leefbare en aantrekkelijke binnenstad. Om samen een publieke hotspot in het hart van de stad te realiseren die anticipeert op toekomstige ontwikkelingen en bruist van de initiatieven. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.magazijndezon.nl.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *