Koken met Rik de Jonge

Lekker voor op het terras: tomaten gevuld met gehakt

  • Door Redactie
  • |
  • 4 augustus 2024
  • |
  • 4 reacties

Het is zomer en tomatentijd. Rik maakt een een lekker terrasgerecht: tomaat gevuld met een gehaktbal. Van tevoren bereiden en daarna een half uurtje in de oven. Eet smakelijk!

Geniet jij ook elke keer van de kookfilmpjes van Chef Rik de Jonge op De Nuk? Misschien een reden om De Nuk te steunen. Dat kan via de doneerknop onder dit filmpje.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

4 reacties

  • Sanne schreef:

    Vrijwel elk gerecht hier is met dood dier.

  • Richard schreef:

    Gelukkig wel Sanne, vlees is feest!

  • Cico schreef:

    Klopt, hij werkt dan ook in een Franse keuken, dat is allemaal erg gebaseerd op vlees.
    Maar je kan die tomaat prima met iets anders vullen dat hartig smaakt, denk bijv aan een harde Italiaanse kaas of feta (ook lekker met bbq).

  • Sanne schreef:

    @richard: ja vooral voor die koe op je bord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *