Kinepolis rolt groene loper uit op Utrechtse Plandeldagen

De echte Wall-E komt ook naar De Utrechtse Plandeldagen

De P is van Plandelen, maar op zaterdag 29 juni ook van Popcorn. Want Kinepolis Jaarbeursplein stelt een zaal beschikbaar om Utrechtse opruimhelden te trakteren op een hartverwarmende animatieklassieker voor het hele gezin en een inspirerende documentaire van Melati, die als 6-jarige voor elkaar kreeg dat de vervuiling van plastic tasjes op Bali werd gestopt. Helemaal gratis, op vertoon van de Plandelbingokaart.

Op zaterdag 29 juni rollen we de groene loper uit bij Kinepolis Jaarbeurs  voor iedereen met een (bij voorkeur) volle Plandelbingokaart gratis. Voor de junior-opruimhelden keert Disney’s WALL-E (om 13:00 uur) eenmalig terug op het grote witte doek. Deze grappige en hartverwarmende animatieklassieker uit de Pixar-stal gaat over de toegewijde robot WALL-E, die als enige overgebleven bewoner de aarde schoonmaakt. In de bioscoop en buiten op het Jaarbeursplein rijdt ook een echt werkende WALL-E rond; het resultaat van vier jaar bouwwerk van Martijn van Dijk van R2 Buildersclub NL. (wil je zeker zijn van een zitplaats, reserveer dan hier een gratis ticket)

Eenmalig terug in de bioscoop, alleen voor plandelaars: het opruimrobotje WALL-E

Daarnaast staat op zaterdag in Kinepolis de inspirerende documentaire BIGGER THAN US (om 15:00 uur) op het programma. In deze film van en over Melati, die zich sinds haar zesde inzet tegen de plasticvervuiling in haar thuisland Indonesië en die op Bali een verbod op plastic boodschappentasjes realiseerde, gaat deze heldin op bezoek bij de jonge changemakers van vandaag. (reserveer ticket)

Naast films is er nog veel meer te beleven, zoals de Grote Zwerfinator-lezing, een aantal activiteiten in diverse Utrechtse bibliotheken, suppen op de Oudegracht en een bijzondere editie van de Zero Waste Plandeltoer. En nog veel meer! Bekijk hier het complete programma van De Utrechtse Plandeldagen (27 t/m 30 juni)

Auteur De Plandelman
Auteur

De Plandelman

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *