Berichten van het plandelfront

Alle opruimhelden verzamelen!

Dirk Groot alias De Zwerfinator komt in actie op De Utrechtse Plandeldagen

Niet alleen lokale aanpakkers komen deze week in actie op DE UTRECHTSE PLANDELDAGEN. Uit alle hoeken van het land trekken opruimhelden naar de Domstad. Van (letterlijke) blikvangers als de Haarlemse Paul Waye tot de grote zwerfafval-en-data-verzamelaar Dirk Groot. En de Plastic Soup Surfer, net vertrokken op zijn plank van Londen naar Parijs, is er toch een beetje bij.

Op donderdag 27 juni, de openingsdag van DE UTRECHTSE PLANDELDAGEN, komt Dirk ‘Zwerfinator’ Groot naar Utrecht om een grijpstok & vorkje mee te prikken met de Jacobikerks war on waste. Na de gezamenlijke maaltijd snelt hij dan door naar de bibliotheek op de Neude, voor de grote Zwerfinator-lezing, met zijn mobiele Zwerfie Museum onder de arm.Ook op het podium: Ivo Rodermans alias Zwerfie Rotterdam die uit de doeken doet hoe hij in Rotjeknor het plastic-kwaad bij de bron probeert aan te pakken. Samen met de Plandelman voelt dit trio zich vanavond meer dan thuis in Het Huis voor Actief Burgerschap (in de bibliotheek, na de hoofdingang direct rechts).

Net als de grote en kleine opruimhelden in de zaal zoals Plandelboy Attila van Santen en Maarten Kerkhof alias de Lekjutter. En een speciale boodschap van Merijn Tinga ~ Plastic Soup Surfer die op dat moment bezig is aan zijn 850 km lange statiegeldexpeditie van Londen naar Parijs.

Kortom: daar wil je bij zijn. (al was het maar omdat het ook de uitgelezen kans is om zo’n exclusief P-shirt te scoren)

Auteur De Plandelman
Auteur

De Plandelman

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *