Onze columnisten

Henk vlogt over de blote tieten van Jaap van de Klomp

Schouwburg-directeur Lucia Claus zal nooit een voet bij Henk binnenzetten. Hij heeft namelijk een aanstootgevend werk van Moesman aan de muur hangen.

 

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

8 reacties

Reageren
 1. Beste Henk, helder verhaal. 👍
  Ik heb altijd gedacht dat de directeur van de stadsschouwburg DE manager van het bedrijf stadsschouwburg was/is. En niet de culturele zeef van dat bedrijf.
  Gemeenteraad van Utrecht, doe uw plicht, roep deze vrouw tot de orde.

 2. Vooralsnog komt mevrouw Claus er goed mee weg. Enige opwinding in de media maar daar lijkt het bij te blijven. Waarom trekken de exposerende kunstenaars hun werk niet terug? Zijn de boomers vermoeid geworden?

 3. Kan het woord ‘tiet’ ook gecensureerd worden (nu we toch bezig zijn)? Respect!
  Wordt het niet tijd voor een prijsvraag c.q. enquete?

 4. De schouwburg is een gemeentelijke instelling, maar haar baas -de wethouder van cultuur- en de gehele gemeenteraad zwijgt. Instemmend. Wat een benepen.

 5. De kleinburgerlijkheid van de 50 er jaren, heeft er een nieuwe voorvechtster bij. Na het verbod van verkleden als Cowboy of Indiaan door kinderen op feestjes in Tivoli – Vredenburg een nieuw cultureel dieptepunt.

 6. Er hangt een schilderij van Jeroen Hermkens in de schouwburg, bij de centrale trap, met daarop een compleet blote vrouw, frontaal, incl. blote tieten en schaamhaar. Die is vreemd genoeg niét weggehaald. Onbegrijpelijk beleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *