Henk vlogt

Henk hoopt 80 te worden

In de afgelopen jaren zag Henk dat veel zaken zijn omgedraaid. Zo zijn de standpunten van de Telegraaf en de Volkskrant opmerkelijk veranderd. Waar eindigt dit?

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

5 reacties

Reageren
  1. Heeft Henk inmiddels een abonnement op De Telegraaf? Over zaken die omdraaien gesproken.

  2. Valt wel mee Henk. Vandaag pleit de Volkskrant voor Keti Koti als nationale feestdag. Dat zie ik de telegraaf nog niet doen.

  3. Beste Bas, Ik lees de Guardian nu- een echte linkse krant. Beste P. Als de kern van een Linkse krant is voor een extra feestdag te pleiten, dan ben je toch op sterven na dood.

  4. Henk beweert al 20 jaar dat links duidelijk rechts geworden is. En heeft daar al 20 jaar gelijk in. Vlijmscherp weer. En ,zoals uit sommige reacties blijkt;een ongemakkelijke waarheid.

  5. Best P. Laat ik in mijn Telegraaf vandaag nou een pleidooi voor een nationale feestdag lezen. Net als in de Volkskrant. Alleen wordt het feest in de Telegraaf wèl goed gespeld. Kitto Kotti namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *