Onze columnisten

Fundataal: Museaal wonen

Ooit begon Els Leicher voor vrienden op funda te zoeken. Geïntrigeerd door het taalgebruik (#fundataal) legde ze een bijzondere verzameling van fundataal en bijbehorende foto’s aan.

Het duurt even voordat je het door hebt. In de voormalige apotheek Elinckwijk zat het museum van Zuilen. Vandaar het museale wonen…..

Museaal wonen. Ben jij op zoek naar een royaal driekamer appartement met een fijne tuin? Dan ben je van harte welkom aan de Amsterdamsestraatweg in de populaire wijk “Zuilen”. Of je dit appartement zo wilt betrekken of eerst wilt moderniseren naar je eigen smaak, het blijft een pracht kans in een van de leukste wijken van Utrecht. Maak snel een afspraak, wij vertellen je graag alle mogelijkheden.

“Zuilen” is een gezellige en geliefde buurt in Noordwest Utrecht. De wijk heeft een kenmerkende dorpse sfeer door de kronkelende wegen en het vele groen. Je vindt op loopafstand van het de woning allerlei voorzieningen. De Albert Heijn, Kruidvat, Hema, warme bakker “Steentjes” en de met goud bekroonde slager “Van Es” zijn in de buurt, net als het prachtige Julianapark. Dit park is niet het bekendste park van Utrecht, maar wel het aller leukste! Er wordt in de lente en zomer bijzonder veel georganiseerd. Binnen 10 minuten ben je op de fiets in het centrum en de diverse uitvalswegen zijn snel bereikbaar. Wil je meer weten over deze prettige woonomgeving? vraag het aan de makelaar die in Zuilen woont en werkt.

Begane verdieping:
Entree; de oude toonzaal van het museum die er klaar voor is om tot een knusse woonkamer met openslaande deuren naar buiten omgebouwd te worden. Hal met toegang tot badkamer met toilet en douche; keuken voorzien van eenvoudig blok en opstelplaats voor de cv-ketel. In de uitbouw zitten twee slaapkamers maar die kunnen natuurlijk ook dienst doen als werkkamer of misschien wilt u de volledige indeling wel wijzigen….laat uw fantasie de vrije loop…

Auteur Els Leicher
Auteur

Els Leicher

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *