Onze columnisten

Fundataal: Een soort schuur van 3 ton

Ooit begon Els Leicher voor vrienden op funda te zoeken. Geïntrigeerd door het taalgebruik (#fundataal) legde ze een bijzondere verzameling van fundataal en bijbehorende foto’s aan.

Te koop, een soort schuur van 38 vierkante meter, maar dan voor de hoofdprijs à € 300.000. Zonder gouden badkranen. “As is where is” clausule. Dat betekent dat eventuele bouwkundige risico’s voor de koper zijn. Maar het is wel Amsterdam, hè!

Tussenwoning, op eigen grond, van ca. 38 m2 aan de rand van de gezellige Jordaan aan de Prinsengracht! De woning is vrijwel in casco staat, maar hierdoor volledig naar eigen smaak in te richten. Via een poort loopt u via een steeg zo tegen de tussenwoning aan, welke zich bevindt aan uw linkerhand.

De woning is beschut en hierdoor heerlijk privé. De woning bestaat uit twee verdiepingen, met op de eerste verdieping nog een entresol. Op de gemaakte entresol bevindt zich een trap, welke toegang geeft tot het dakraam/deur. De woning is volledig in te richten naar uw eigen wensen. Wat de woning zo uniek maakt, is het grote dakvenster waardoor er ontzettend veel daglicht binnenkomt.

Gelegen aan een mooi, rustig en zeer gewild gedeelte van de grachtengordel. In de directe omgeving zijn de reguliere winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige restaurants en kroegjes, boetiekjes, De 9 Straatjes en speciaalzaken te vinden.

In dit deel van de grachtengordel zijn enorm veel voorzieningen en bijna alles is in de buurt.

Auteur Els Leicher
Auteur

Els Leicher

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *