Onze columnisten

Fundataal: de trap naar de zolder is duurzaam verbonden

“Een heerlijke zonnige achtertuin en veel bergruimte.”

Ooit begon Els Leicher voor vrienden op funda te zoeken. Geïntrigeerd door het taalgebruik (#fundataal) legde ze een bijzondere verzameling van fundataal en bijbehorende foto’s aan.

Bijna een “monument” van de jaren 70. Met zorg bewaard. En een duurzaam verbonden zolder. Wauw!

De huidige eigenaresse woont al meer dan 55 jaar met veel plezier in dit huis en heeft de woning altijd met zorg bewoond, maar wij denken dat de volgende eigenaar de woning grotendeels zal willen moderniseren.

De heerlijk lichte woonkamer (24 m2) is voorzien van een laminaatvloer en heeft grote raampartijen. Achter de woonkamer is de keuken gelegen en deze is voorzien van een net keukenblok met enige inbouwapparatuur, ook de wasmachine aansluiting tref je hier aan. Via de keuken kom je in het gedeelte van de uitbouw met het toilet en de badkamer. De badkamer is netjes betegeld en heeft een ruime inloopdouche. Een heerlijke zonnige achtertuin en veel bergruimte

De wastafel is netjes weggewerkt in één van de kasten. Een zolderverdieping met mogelijkheden, de trap naar de zolder is duurzaam verbonden.

 

 

Els Leicher

Els Leicher (71) Na een opleiding Architectonische Vormgeving heeft zij 10 jaar op een architectenbureau gewerkt. Daarna was zij werkzaam bij de gemeente Utrecht, als projectcoördinator herhuisvesting Oosterbuurt en Oudwijk, en wijkmanager Oost en Binnenstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *