Het festival gaat op 21 september van start

Filmfestival geeft 900 vrijkaarten weg

Eva Oosters (l) en Silvia van der Heijden voor het Gouden Kalf( foto: NFF/By-Pauluz)

Gisteren is het iconische beeld van het Gouden Kalf geplaatst bij de Stadsschouwburg Utrecht. Het Gouden Kalf beeld werd vergezeld door Nijn-hundred, de herkenbare blikvanger van de Utrecht 900 jaar viering. Het Nederlands Film Festival viert mee en trakteert met 900 vrijkaarten voor inwoners van Utrecht van 21 t/m 30 september. Wethouder van Cultuur Eva Oosters en festivaldirecteur Silvia van der Heiden van het Nederlands Film Festival gaven samen het startschot voor de gratis festivaltickets. 

De vrijkaarten worden via de retail en horeca-ondernemers door het centrum van Utrecht verspreid. Kijk op filmfestival.nl/u900 voor het overzicht van deelnemers of laat je e-mailadres achter om kans te maken op kaarten en beleef het Nederlands Film Festival.

NFF-Algemeen Directeur Silvia van der Heiden: “Het Nederlands Film Festival is geboren en getogen in Utrecht en daarom vieren we samen 900 jaar Utrecht. We trakteren op een bezoek aan de 42e editie van het Nederlands Film Festival en hopen van harte iedereen uit de regio Utrecht te zien bij een van de vele filmvertoningen.” 

Wethouder Eva Oosters van de gemeente Utrecht: “We zijn er trots op om tien dagen lang de filmhoofdstad van het land te zijn. Tijdens deze 42e editie van het Nederlands Film Festival zijn op veel locaties in de stad films te bezichtigen. Zo maakt het festival echt contact met de stad. Dat is na twee jaar coronamaatregelen erg welkom”.  

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *