Koken met Rik de Jonge

Een onweerstaanbare klassieker: Pêche Melba van Rik de Jonge

  • Door Redactie
  • |
  • 12 september 2021
  • |
  • 1 reactie

Een klassieker die in 1893 voor het eerst werd geserveerd in het Londense Hotel Savoy ter ere van de Australische operazangeres Nellie Melba. Het was een creatie van de fameuze kok Auguste Escoffier. Onze fameuze Utrechtse kok Rik de Jonge laat zien hoe je Pêche Melba maakt: gepocheerde perziken, frambozensaus, vanille-ijs, amandelschaafsel. Kijk even mee. En je leert ook meteen waarom een handje vitamine c-tabletten handig bij het koken kan zijn.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Stephanie schreef:

    Weer een instructief filmpje. Zo leer ik perziken pocheren, perziken ontvellen, frambozensaus maken. Maar die peche melba doe ik zonder slagroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *