Koken met Rik de Jonge

Deze slakken zullen altijd op de kaart van Madeleine staan (en zo maak je ze)

  • Door Redactie
  • |
  • 1 augustus 2021
  • |
  • 7 reacties

Vanaf de eerste dag staan de slakken bij Bar Bistro Madeleine op de kaart. En dat zal zo blijven. Chef-kok Rik de Jonge laat zien hoe je ze maakt. Alleen al die saus maakt het tot een onweerstaanbare klassieker. Moeilijk? Welnee. Kijk hieronder.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

7 reacties

  • Babette schreef:

    Jaaa! De slakken van Madeleine, daar kun je mij bijna voor wakker maken.

  • Sander schreef:

    Eet deze slakken en je bent helemaal in Parijs. Een geweldig gerecht.

  • Anneloes schreef:

    Dit gerecht komt toch ook wel in het kookboek?

  • Rogier schreef:

    Lekker veel knoflook en lekker veel boter. De echt authentieke Frans keuken.

  • Vivienne schreef:

    Les sept escargots de Rik. Mangez-les!

  • Fons de Beer schreef:

    Geen fratsen maar gewoon hartstikke lekker. Ik ben fan.

  • Henk Westbroek schreef:

    Na deze week in een verzorgingshuis buiten Utrecht een gruwelmaaltijd gegeten te hebben bedacht ik dat De Gemeente iets nuttigs zou kunnen subsidiëren. Door Utrechtse koks van klasse zoals Rik de Jonge en Frans van Wieren eens een paar dagen de koks in Utrechtse verzorgings-en bejaardenhuizen bij te laten spijkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *