Vanaf de eerste dag staan de slakken bij Bar Bistro Madeleine op de kaart. En dat zal zo blijven. Chef-kok Rik de Jonge laat zien hoe je ze maakt. Alleen al die saus maakt het tot een onweerstaanbare klassieker. Moeilijk? Welnee. Kijk hieronder.
Vanaf de eerste dag staan de slakken bij Bar Bistro Madeleine op de kaart. En dat zal zo blijven. Chef-kok Rik de Jonge laat zien hoe je ze maakt. Alleen al die saus maakt het tot een onweerstaanbare klassieker. Moeilijk? Welnee. Kijk hieronder.
Jaaa! De slakken van Madeleine, daar kun je mij bijna voor wakker maken.
Eet deze slakken en je bent helemaal in Parijs. Een geweldig gerecht.
Dit gerecht komt toch ook wel in het kookboek?
Lekker veel knoflook en lekker veel boter. De echt authentieke Frans keuken.
Les sept escargots de Rik. Mangez-les!
Geen fratsen maar gewoon hartstikke lekker. Ik ben fan.
Na deze week in een verzorgingshuis buiten Utrecht een gruwelmaaltijd gegeten te hebben bedacht ik dat De Gemeente iets nuttigs zou kunnen subsidiëren. Door Utrechtse koks van klasse zoals Rik de Jonge en Frans van Wieren eens een paar dagen de koks in Utrechtse verzorgings-en bejaardenhuizen bij te laten spijkeren.