Koken met Rik de Jonge

De mosselen zijn er weer: Rik maakt ze met pasta

  • Door Redactie
  • |
  • 4 september 2022
  • |
  • 3 reacties

Je kan mosselen natuurlijk maken met een zakje mosselkruiden. Frites, stokbrood en wat sausjes erbij. Maar het kan ook anders. Rik maakt ze voor De Nuk met pasta. Een variant op de klassieker pasta alla vongole. Een aanrader die simpel te maken is.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

  • F. Jongeneel schreef:

    Ik heb die sausjes bij de mosselen nooit zo goed begrepen. Veel te overheersend en daardoor zonde van de smaak van de mosselen. Deze receptuur spreekt me meer aan.

  • Bennie schreef:

    Komen die mosselen op de kaart?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *