Kip met tutti frutti

De kersttip van Chef-kok Rik de Jonge (Madeleine): geen stress, makkelijk en erg lekker

Met een 8,5 van Volkskrant culinair recensent Hiske Versprille werd Bar-bistro Madeleine dit jaar in één klap op de kaart gezet. Mensen uit Utrecht maar ook ver buiten de stad weten de zaak sindsdien te vinden. Madeleine zit tegenwoordig alle dagen vol. Dat dit niet ten koste gaat van het eten en de bediening is een knappe prestatie van chef-kok Rik de Jonge en gastheer Ruben. We vroegen aan Rik een kerstgerecht te maken voor de lezers van de Nuk. Voorwaarde: makkelijk maar toch feestelijk. Het werd Kip met tutti frutti. Een aanrader wie zonder stress een mooi gerecht wil serveren. De wijntip is van Ruben. Smullen!

Redactie

4 reacties

Reageren
  1. Wauw, super recept en eens wat anders dan de ‘everlasting’ Allerhande..
    Je eigen ding eraan geven.. welke mosterd, uitbeenmes? Room, ga op je gevoel..
    I love it! En die 🍷 tip.. dank Ruben! Macon… wij gaan ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *