Kip met tutti frutti

De kersttip van Chef-kok Rik de Jonge (Madeleine): geen stress, makkelijk en erg lekker

  • Door Redactie
  • |
  • 21 december 2019
  • |
  • 4 reacties

Met een 8,5 van Volkskrant culinair recensent Hiske Versprille werd Bar-bistro Madeleine dit jaar in één klap op de kaart gezet. Mensen uit Utrecht maar ook ver buiten de stad weten de zaak sindsdien te vinden. Madeleine zit tegenwoordig alle dagen vol. Dat dit niet ten koste gaat van het eten en de bediening is een knappe prestatie van chef-kok Rik de Jonge en gastheer Ruben. We vroegen aan Rik een kerstgerecht te maken voor de lezers van de Nuk. Voorwaarde: makkelijk maar toch feestelijk. Het werd Kip met tutti frutti. Een aanrader wie zonder stress een mooi gerecht wil serveren. De wijntip is van Ruben. Smullen!

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

4 reacties

  • Ruud schreef:

    Bedankt! We zijn er uit voor de kerst.

  • Jacqueline schreef:

    Wauw, super recept en eens wat anders dan de ‘everlasting’ Allerhande..
    Je eigen ding eraan geven.. welke mosterd, uitbeenmes? Room, ga op je gevoel..
    I love it! En die ? tip.. dank Ruben! Macon… wij gaan ervoor.

  • Dorien schreef:

    Met de Kerst eten we buiten de deur, dus dit gisteren gemaakt. Heerlijk! Een aanrader.

  • Harold schreef:

    Nooit meer droge kip. En lekker!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *