Broese boekverkopers

Broese top 10 (+ boekverkoper Bertram Borkes tipt ‘Werk nooit met je idolen’)

Bertram Borkes tipt

  1. Het warmtefort – Marieke Lucas Rijneveld
  2. Aleksandra / Lisa Weeda
  3. Biecht aan mijn vrouw / Pieter Waterdrinker
  4. Als de hemel genoeg ruimte heeft / Splinter Chabot
  5. Komijnsplitsers / Marieke Lucas Rijneveld
  6. Truus van Lier / Jessica van Geel 
  7. Wat je van bloed weet / Philip Huff
  8. Het begin van alles / David Wengrow – David Graeber
  9. De gunst / Nicci French
  10. Vrouwen van Utrecht / Judith Schuil
“De vrouwen van Utrecht” van Judith Schuil komt binnen op nr. 10

Met “Werk nooit met je idolen” leer je hoe een succesvolle carrière tegemoet te zien

Wist u dat op 23 april 2022 (Wereldboekendag!) ook wereldwijd de 15e editie van Record Store Day (een feestje van de muziekindustrie) gehouden wordt en dat we dit ook bij Broese mogen vieren?  

Wij doen mee voor de 6e keer , we presenteren 5 bijzondere muzikale instores en verkopen fraai exclusief vinyl! 

Om in hetzelfde thema te blijven: Zojuist verscheen de 2e druk van “Werk nooit met je idolen” van voormalig concertorganisator Gideon Karting. Bij Mojo mocht hij in Nederland concerten verzorgen van Adele, Lady Gaga, BTS , Arctic Monkys en vele anderen. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring bij Festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Dit boek is voor éénieder in de branche.  En met de Herman Brood pop academie in onze stad is er altijd talent in Utrecht.

Natuurlijk… er zijn  boeken in het verlengde; denk aan:  Rockonomics van Alan Krueger en Hoe muziek werkt van David Byrne, die bestaan al een tijdje.  Soms nogal droog, veelal zonder zelfspot.

Daar heeft Karting geen last van want zoals hij het zelf ook noemt….”Neem het serieus waar je aan begint én weet waaraan je begint”. Je kunt dus dit boek ook lezen als een ontmoediging van niet gemotiveerden!  En met zijn handige 35 geboden leer je hoe een succesvolle carrière tegemoet te zien!

En extra fijn is dat we vanwege Record Store Day bij Broese een paar exemplaren van deze nieuwe 2e druk mogen weggeven, dus kom zaterdag naar de Oudegracht 112 B en draai aan het Rad van Fortuin en wie weet win je een exemplaar of één van de andere bijzondere prijzen!! (Bertram Borkes)

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *