Koken met rik de jonge oktober 29, 2023 Zo bak je de perfecte biefstuk! Door Redactie Eerst bakken in de olie. Dan laten rusten in de oven en daarna afbakken in de boter. Als je het zo doet, kan het niet misgaan. Tweet Share Share Share Redactie 4 reacties Reageren Lijkt me heerrrrlijk! Heerlijk klaargemaakt 👌 Het is elke keer weer genieten van deze culinaire meesterwerkjes. Niet alleen vanwege de gerechten maar ook van de enthousiaste verhalen er om heen. biefstuk bakken is zooooo 2010 Geef een reactieHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Reactie * Naam * E-mail * Δ
Het is elke keer weer genieten van deze culinaire meesterwerkjes. Niet alleen vanwege de gerechten maar ook van de enthousiaste verhalen er om heen.
Lijkt me heerrrrlijk!
Heerlijk klaargemaakt 👌
Het is elke keer weer genieten van deze culinaire meesterwerkjes. Niet alleen vanwege de gerechten maar ook van de enthousiaste verhalen er om heen.
biefstuk bakken is zooooo 2010