Henk vlogt

Worden die 32 woningen aan de Croeselaan het wisselgeld voor de PvdA?

Principes opofferen voor een wethouder? Henk is benieuwd.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

7 reacties

Reageren
 1. Sterk dilemma dat Henk formuleert. ‘Momentum’ heet dat tegenwoordig. Nu is de tijd voor de PvdA rijp.
  De partij kan hier de Utrechtse Wooncrisis aanpakken. Of … de onbetaalbare stad van projectontwikkelaars en beleggers omarmen.

 2. Henk weet het antwoord al, goed voorbeeld van een retorische vraag omlijst met kritiek. Het blijft schandalig dat een bijna honderd jaar oud huizenblok van zeer goede kwaliteit moet wijken. Voor Utrecht geldt alleen de Dom als erfgoed. Een kermis lichtbak op een beeldbepalend monument, oogluikend toestaan dat beschermd stadsgezicht wegrot door leegstand en tenslotte lekker slopen.

 3. De opstelling van de PvdA inzake de wooncrisis heeft winst opgeleverd. Terecht, maar die kan je ook zo weer kwijtraken. Blijf principieel.

 4. Poot stijf houden PvdA. Laat die huizen ad Croeselaan staan.

  Ook poot stijf houden bij het schrappen van de megalomane fietsbrug bij de Weerdsluizen. Nergens voor nodig. Zonde van het geld.

 5. Zeker moet de PvdA de poot stijf houden en geen excuustruus worden van Groen Links, D66 en Christen Unie! Zijn hebben minstens 8! jaar de tijd gehad om sociale woningen en fatsoenlijke seniorenwoningen te bouwen, maar helemaal niet gedaan!

  Ga voor behoud van die 32 woningen aan de Croeselaan!
  Je laat Asscher en Ploumen toch niet voor niets naar Utrecht komen?
  Trek die grote broek maar eens echt aan!!! Utrecht wacht erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *