Utrechtse makers

Winterwinkelen dit jaar online

Tot en met 14 december vindt Winterwinkelen plaats. Winterwinkelen is een  jaarlijks terugkerend event in Merwede en dit keer vindt het voor de allereerste keer  online plaats. Een maand lang kunnen er online via makersvanmerwede.nl inkopen  gedaan worden voor de feestdagen bij Utrechtse makers van creatieve broedplaatsen  Vechtclub XL, Kanaal30, De Createur en de Alchemist. 

Shop juist dit jaar je Sint- en Kerstcadeaus bij de talentvolle makers uit de creatieve broedplaatsen, zoals Vechtclub XL. Gewoon vanaf je luie bank. Zo steun je een lokale  maker en ben je verzekerd van een uniek cadeau voor de feestdagen. Tijdens  Winterwinkelen vind je handgemaakt porselein, sieraden, houtwerk, illustraties, lokaal eten &  drinken en meer. Tot 14 december wordt er elke dag een Utrechtse maker en zijn/haar  product in de spotlight gezet. Op de website http://www.makersvanmerwede.nl vind je een  overzicht van alle deelnemers. 

Over Winterwinkelen 

Winterwinkelen wordt georganiseerd door de creatieve broedplaatsen Vechtclub XL, Kanaal 30, de Createur en de Alchemist.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *