Henk vlogt

Waarom de laagstbetaalden altijd de klos zijn

Voor verhoging van het minimumloon zijn maar met haar vakbond (zonder leden) een cao bij de Hema afsluiten waar de werknemers nog minder gaan verdienen. Henk over PvdA-senator Mei Li Vos.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

7 reacties

Reageren
  1. De asociale capriolen van Mei-Li Vos waren voor mij reden om me af te keren van de PvdA. Dat op congressen mevrouw Vos door de leden van de PvdA al 2 keer tot de orde geroepen is, maar ze gewoon mag doorgaan met arme mensen nog armer maken, zegt wel iets over de bestuurskracht van de partij. En daar helpt geen fusie tegen.

  2. Henk weet een ingewikkeld en achterbaks systeem goed uit te leggen. Dit is voor mij een eye – opener.

  3. Tevredenheid bij Agnes Jongerius (PvdA) over het besluit om in Europa te verhogen naar 14 euro. Terecht, want dat is zondermeer een goede zaak. Kanttekening het is een richtlijn en Nederland kan daar van af wijken. Zie hier de spagaat van Mei Li Vos.

  4. PvdA-prominent Hans Spekman is tegen de fusie van zijn partij met GroenLinks. Er zou weinig overblijven van de sociaaldemocratische waarden en de arbeiders zouden zich afwenden. Ik denk dat er nu al genoeg redenen zijn om dat te doen. Mevrouw Vos hoort niet thuis in een linkse partij.

  5. Reken een partij niet af op de enkeling die het niet zo nauw neemt met de sociaal democratische beginselen. Je zou de partij daarover zelf kunnen aanspreken.

  6. PvdA prominent Mei-Li Vos betekent voor de laagstbetaalden in Nederland wat een haai betekent voor de makreelstand.

  7. Eens met Hans Spekman. Betekent ook het einde van de PvdA als volkspartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *