Uittips

Waar kan ik heen? Landelijke Sterrenkijkdagen, Bij de Steef!, Motel Opgedoekt

Beeld: Still uit de trailer van La Helada Negra via Youtube/Demasiado Cine!

landelijke sterrenkijkdagen
Vrijdag 28 en zaterdag 29 februari zijn de landelijke sterrenkijkdagen. Tussen 19.00 uur en 23.00 uur kun je in Sonnenborgh met de telescoop speuren naar sterren en planeten. Met op vrijdag 28 februari een speciaal optreden van de Rotterdamse band Out Of Skin.

Meer informatie is hier te vinden.

Moira comes alive
In de nacht van vrijdag 29 februari op zondag 1 maart is er een feestje bij Moira. Met livemuziek van de band Lazarus Revival die muziek uit verschillende werelddelen samenbrengen in hun nummers. Daarnaast zijn er ook verschillende dj sets.

Meer informatie is hier te vinden

Zondagmiddag bij de steef!
Op zondag 1 maart kun je de hele dag terecht bij ZIMIHC theater Overvecht. Van 9.00 uur tot 13.00 uur is er een rommelmarkt met 40 kramen. En in de middag is er akoestische muziek van de band Minor Revisions. Ze spelen eigen nummers en funky covers.

Meer informatie is hier te vinden.

Motel opgedoekt
Bij Motel Opgedoekt zijn bijzondere films te zien. Voorheen gebeurde dit op verschillende locaties, maar voor het begin van 2020 hangt hun grote filmdoek tussen de ketels bij brouwerij Vandestreek. Op zaterdag 29 februari kun je hier kijken naar La Helada Negra. Met een Vandestreek-biertje dat speciaal voor de film is uitgezocht.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Yesterday in het Filmcafé
Bijna elke muzikant droomt er stiekem van een hit op zijn of haar naam te hebben. Maar wat als er in een bizar moment alleen jij een van de grootste bands ter wereld nog kent. Dat is het verhaal van de film Yesterday. Waarin niemand meer weet wie The Beatles waren, behalve de hoofdpersoon en hij daar handig gebruik van maakt. De film is gratis te zien op zondag 1 maart in het Filmcafé.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *