Uittips

Waar kan ik heen? Funky Friday, Tante Joke Karaoke Band, Snorfestival

Beeld: Sebastiaan ter Burg/Wikimedia

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Central Park festival
Het eendaagse festival met grote namen uit de Nederlandse popmuziek keert op zaterdag 25 mei weer terug in Utrecht. Op het Strijkviertel kun je onder andere genieten van Di-rect, Bløf, Ronnie Flex en Douwe Bob.

Kaarten voor het festival zijn hier te koop.

La loye in Stathe
In de kleine zaal achter Eetcafe Stathe kun je zaterdag 25 mei genieten van de donkere indie van la loye. Het zestal haalt inspiratie bij acts als Sigur Ròs en The National. De teksten van zangeres Lieke Heusinkveld gaan voornamelijk over de angst van het opgroeien.

Voor dit optreden hoef je geen kaarten te kopen. Meer informatie is hier te vinden.

Funky Friday
Op vrijdag 24 mei is het Funky Friday in Hofman Café. Je kunt hier dansend het weekend begonnen op meest swingende muziek. Dit keer niet alleen met dj Pepe M achter de draaitafels. Hij krijgt deze editie wat muzikale ondersteuning van Mr. Saxsupreme op zijn saxofoon.

Funky Friday is gratis te bezoeken. Meer informatie is hier te vinden.

Tante Joke Karaoke Band
Wie droomt er niet van? Zingen voor een volle zaal met een goede band achter je. Die droom kan zomaar op zaterdag 25 mei uitkomen. Want dan tovert de Tante Joke Karaoke Band de Pandora in TivoliVredenburg om tot karaokebar. Van meeschreeuwhits tot liefdesduetten, alles is mogelijk.

Kaarten zijn hier te koop.

Snorfestival
Op zondag 26 mei wordt De Nijverheid een speeltuin voor jong en oud tijdens het Snorfestival. Tijdens deze editie presenteert de uitgeverij zeven nieuwe boeken en is er van alles te doen. Van zeefdrukken met Kapitaal tot het leren van circustrucs. Na afloop is er een afterparty bij Oproer.

Kaarten zijn hier te koop.

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *