Opening eind dit jaar

vandeStreek opent crowdfunding voor foodbar aan de Oudegracht

Een foodbar op de plek waar vroeger La Grotta zat.

De Utrechtse brouwers vandeStreek zijn van plan om eind dit jaar een foodbar te openen aan de Oudegracht 50. Het proeflokaal in de brouwerij zal ook open blijven voor proeverijen, rondleidingen en eten.

Ondernemend bedrijfsleiders Lukas Ausems en Ronald Lentz runnen sinds de heropening in februari het proeflokaal op de Ontariodreef. Deze mannen gaan ook de nieuwe locatie runnen.

“Sinds de opening van het vandeStreek proeflokaal in 2019 was er al een wens om ook een centraler liggende horecazaak te hebben in een echte Utrechtse werfkelder. Deze droom is nu in vervulling gegaan met de aankoop van een pand aan de Oudegracht, waar voorheen de Italiaan La Grotta zat en afgelopen jaar Grand Café Lekker Gezellig.” zegt Ronald Lentz

Bier staat natuurlijk centraal maar ook de keuken zal een belangrijke rol gaan spelen. Beide barren zullen 20 taps hebben en uit de keuken komen gerechten die passen bij de bieren waarbij de inspiratie van over de hele wereld kan komen.

“Je kunt bij ons terecht voor proeverijen met een uitgebreide uitleg over de bieren, en de kaart is gevuld met gerechten die zowel een bodem leggen als passen bij de getapte bieren.” vertelt Lukas Ausems. Hij vervolgt: “Boven, aan de straat, richten we het in als een modern bruin café waar je heerlijke borrelplanken kan bestellen en de gastheer of vrouw je meeneemt op avontuur.”

Om de bar echt naar het volgende niveau te tillen is vandeStreek een crowdfundactie begonnen via CrowdAboutNow.

Kijk hier voor meer info.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *