Horeca

vandeStreek geeft virtuele tour door de brouwerij 

VandeStreek bier geeft zaterdag 21 maart een virtuele rondleiding door de brouwerij. Via een livestream op Facebook laat de Utrechtse brouwer de wekelijkse rondleiding ‘gewoon’ doorgaan. Ook de aansluitende bierproeverij zal via een livevideo worden begeleid. 

“Onder het motto ‘blijf thuis, blijf proeven’ hopen we voor alle bierliefhebbers het thuis blijven een beetje leuker te maken”, vertelt Ronald van de Streek van vandeStreek bier. Normaal gesproken is de brouwerij ieder weekend geopend voor publiek en wordt er op zaterdag een rondleiding gegeven met aansluitend een bierproeverij. “Ondanks dat we de deuren de komende tijd dicht moeten houden, willen we de rondleiding graag door laten gaan”, vertelt Ronald. 

Een brouwerijrondleiding is niet compleet zonder dat er geproefd kan worden. Ook daarvoor heeft de brouwer een oplossing. “In onze webshop hebben het Stay@HomeTastingPack staan. Hierin zitten 5 bieren en een proefglas, na de virtuele rondleiding blijft de livestream lopen en vertel ik alles over die bieren terwijl de kijkers thuis kunnen proeven. Als de mensen niet naar ons proeflokaal kunnen komen, brengen wij het proeflokaal graag naar de mensen”, aldus Ronald. 

Elkaar helpen 

Met de verkoop van het proefpakket hoopt vandeStreek ook bevriende horeca te helpen. “In een aantal steden hebben we één café die veel van onze bieren op de kaart heeft staan gevraagd om de thuisproeverij te promoten, van alles wat in hun stad wordt verkocht delen zij mee in de opbrengst. Zo kunnen we samen misgelopen inkomsten een beetje goedmaken”. 

‘Meegaan’ met de rondleiding is simpel. Ga op zaterdag 21 maart om 14:00 naar de Facebookpagina van vandeStreek bier. Ronald laat de brouwerij zien, vertelt alles over bierbrouwen en beantwoord live de vragen die door kijkers gesteld worden. Het proefpakket om deel te nemen aan de proeverij is beschikbaar in de webshop van vandeStreek. 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *