Koken met Rik de Jonge

Van de tomatenkaart van Madeleine: Ravioli met tomatenbouillon

  • Door Redactie
  • |
  • 24 juli 2022
  • |
  • 3 reacties

Ravioli, gamba’s en tomatenbouillon. Weer zo’n fijn voorgerecht van Rik. En de overgebleven pulp kan je prima gebruiken als pastasaus.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

3 reacties

  • Marieke Joosten schreef:

    Mooi gerecht, ook nog met een pastasaus. Even naar de toko en dan aan de slag.

  • J. van Oort schreef:

    Elke zondag genieten. Als hobbykok leer ik steeds weer. Zo rommelde ik altijd met een vork om die velletjes goed te krijgen. Dat kan dus makkelijker.

  • Michael schreef:

    Leuk maakbaar recept ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *