Partnerbijdrage

Utrechters kiezen voor slimmer vervoer

Duurzaam vervoer: daarmee spant Utrecht de kroon in ons land. Vorig jaar nog werd Utrecht benoemd tot de eerste regio ter wereld met een bidirectioneel ecosysteem. Simpel gezegd is dat een systeem waarbij elektrische deelauto’s op grote schaal worden ingezet om duurzame energie op te slaan.

En deelauto’s, daar zijn wij Utrechters groot fan van. We delen er lustig op los en met goede reden. Autodelen is namelijk voordeliger dan een traditioneel verhuurbedrijf én is de zesde versnelling naar een beter klimaat.

Wist je dat 1 deelauto in jouw wijk ervoor zorgt dat er 10 auto’s minder op de weg zijn? De gemiddelde auto staat 23 uur per dag stil en het delen van een auto betekent efficiënter gebruik verspreid over meerdere personen. Dat zorgt vervolgens voor meer groen in jouw straat, minder files en een flinke reductie in CO2 uitstoot.

Dat is dus het overwegen waard. Zeker in een tijd waarin de prijzen hard stijgen door de inflatie. Het leven is momenteel simpelweg een stuk duurder. En traditionele verhuurmaatschappijen bieden weinig uitkomst. Daar heb je vaak te maken met allerlei verborgen kosten, flinke borgsommen of strenge schade voorwaarden.

Dat kan veel beter door voor slimmer vervoer te kiezen. Met SnappCar bijvoorbeeld, waarbij je deelauto’s huurt van particulieren. Zo is een busje huren in Utrecht goedkoper, je bent volledig verzekerd, en het aanbod is groter.

SnappCar is het grootste deelautoplatform van Nederland – en komt uit Utrecht. Hier delen ruim 800.000 mensen dagelijks een auto met elkaar: gave oldtimers, gezinsauto’s, Tesla’s, hippe busjes, verhuiswagens en kekke cabrio’s.

Een auto huren in Utrecht is super simpel geregeld via de app of de website. Wil jij ook slimmer omgaan met je vervoer, ten gunste van je portemonnee, je buurt, en het klimaat? Kijk dan vandaag nog op SnappCar en doe er je voordeel mee.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *