Kleinschalige concerten, debatten of lezingen

TivoliVredenburg opent deuren op 1 juni ‘op een kier’

Op maandag 1 juni, tweede pinksterdag, gaat TivoliVredenburg weer open. Onder de noemer ‘TivoliVredenburg op een kier’ zijn er dagelijks drie kleinschalige concerten, debatten of lezingen voor dertig bezoekers in de Grote Zaal. Onder andere S10, Tim Knol, Pynarello, Remy van Kesteren en Tineke Postma komen langs voor drie optredens op één dag. 

“We kunnen niet wachten tot we open kunnen”, zegt Jeroen Bartelse, algemeen directeur van TivoliVredenburg. “Al is het nog maar op een kier.’’ Bartelse geeft toe dat het niet rendabel te krijgen is met een paar handenvol publiek. “Maar het belangrijkste is dat we artiesten weer een podium geven en dat bezoekers weer muziek kunnen ervaren, in real life. We kunnen de boel weer aanzetten.”

Artiesten dichtbij
Elk genre wordt vertegenwoordigd in de reeks ‘Op een kier’. Van pop tot klassiek, van jazz tot familieconcerten, van wereldmuziek tot lezingen. Op het programma staan sprekers, artiesten en musici van eigen bodem. Zij geven elke dag drie keer een optreden: om 16.00, 19.00 en 21.30 uur, steeds voor 30 bezoekers.

Ook online
Drie keer dertig kaarten is natuurlijk niet veel. Waar mogelijk worden de concerten gestreamd of geregistreerd, zodat het programma ook vanuit huis mee te maken is. Daar is geen ticket voor nodig, een vrijwillige donatie kan wel.

Veilig weer open
De afgelopen weken is hard gewerkt om het gebouw volgens de richtlijnen klaar te maken voor heropening. Overal is over nagedacht, van het ophangen van jassen tot toiletbezoek. Begin juni opent alleen de Grote Zaal voor het publiek. Medio juni worden ook andere delen van het pand opengesteld, voor muzikale tours door het pand.

Programma en kaartverkoop
Het programma van Op Een Kier is gepubliceerd op www.tivolivredenburg.nl/opeenkier. Daar start op vrijdag 29 mei om 10.00 uur de kaartverkoop. Bezoekers kunnen maximaal 5 tickets bestellen

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *