Foto van de week

SaarShot: Zilverwit hoofdgroepmetaal

Locatie: ergens op een stenen muur.

-Antiklimstrip-, ik moest de juiste benaming opzoeken. Blijkbaar gemaakt van een zilverwit hoofdgroepmetaal. Maakt eigenlijk niet uit. De zon viel mooi op de aluminium puntige rij, waar mijn oog op viel tijdens een ommetje. Sinds de coronatijd probeer ik veel te wandelen. En neem me voor dat elke wandeling me iets visueel bijzonders moet opleveren. Dat kan een gevel van een huis zijn, waar ik nog nooit aandacht voor heb gehad. Nu dus een waarschuwing, mocht ik over die muur willen klimmen….Wat een vervreemdend en abstract beeld levert het op, als je het lostrekt van de omgeving. Of ben ik knetter de knetter 😉

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

3 reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *