Foto van de week

SaarShot: Utereg me stadsie

Locatie: Oudegracht
Ja ik weet, het is een toeristtrapfoto. Maar vind het licht zo schitterend, dat mijn hart altijd een sprongetje maakt, als de zon besluit eventjes zo te schijnen. Het licht dat onder de brug wordt getoverd en de doorkijk van een aantal bruggen bij elkaar. Ja ik ben en blijf een Utrechts meisje, ‘ik ben trots wat dach ie wat?’

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

3 reacties

Reageren
  1. D’r is geen mooier ple-he-kie as Utereg mijn stad, as Utereg mijn stad!

    Prachtige foto, heerlijk lied van Herman Berkien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *