Foto van de week

SaarShot: It don’t mean a thing if it ain’t got that swing

Locatie: Troelstralaan

Het viel me op dat er in Tuinwijk heel veel speelplekken zijn. Misschien dat me dat voor het eerst opviel? Door de knetterende zon, was er geen kindje te bekennen. Ruim baan voor mij, om eens mijn aandacht op de ’swing’ te richten.
Het bracht me gelijk terug naar mijn eigen jeugd en hoeveel plezier ik heb beleefd in speeltuin ‘de Pan’. Geiten, kippen, schommels en glijbanen, een heerlijk zooitje ongeregeld bij elkaar. En dan met 8 kids in de deux-chevaux met moeder aan het stuur naar huis…

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

2 reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *