Foto van de week

SaarShot: ff rusten

Locatie: Begraafplaats Daelwijck

Vandaag wilde ik een vriend bezoeken om een bloemetje neer te leggen.  Dat is niet gelukt, ik heb een uur rond gedwaald, kon het graf niet vinden en had de pest erin. Maar toen zag ik dit…. Ik waande me in Indonesië, bij de Toraja’s, die hun geliefden in een rots bijzetten. Wat een mooi aangelegd stuk tuin met een stenen muur voor urnen, een watertje, brug, varens en ander groen geweld. Mijn wandeling heeft me toch weer iets moois opgeleverd. Een fraaie plek om als nabestaande even te zitten.
En nu GU doe iets aan de vindbaarheid; een plattegrond die te lezen is en online vindbaarheid van een goed leesbare kaart, dan slaagt misschien mijn volgende bezoek wel 😉

Logo De Nuk
Auteur

Saar Rypkema

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *