Hun huis stond acht maanden per jaar leeg

Ron en Margo Romijn kiezen definitief voor Ibiza en verkopen hun pand aan de Lichtegaard

Ron en Margo op Ibiza

Succesvol Utrechts ondernemersechtpaar Ron en Margo Romijn  verblijven inmiddels zo vaak op het Spaanse eiland Ibiza dat ze bij hoge uitzondering Utrecht aandoen. Toen afgelopen jaar hun pand aan de Lichtegaard acht maanden leegstond,  hakten ze de knoop door. Sinds een week staat hun monumentale pand te koop.

We spreken Ron in een opperbeste stemming. “Ik ben gisteren opa geworden van een zoon. Moeder en kind maken het goed. Geweldig. Nee, ik ga nu niet onmiddellijk terug naar Ibiza. Nog even een paar dagen hier genieten.”

Ibiza. Het is de reden voor de verkoop van hun pand. Ron en Margo zijn daar inmiddels zo ingeburgerd dat ze een paar maanden geleden op De Nuk hun tien favoriete restaurants van Ibiza deelden.

“Toen we Lichte Gaard 6 kochten, hoorde daar ook het woonhuis bij dat erboven zit. Af en toe gingen we een weekend vanuit ons huis in Den Dolder naar Utrecht en sliepen we boven de winkel. Dertien jaar geleden besloten we definitief naar de stad te verhuizen. We hebben altijd met heel veel plezier op de Lichtegaard gewoond maar de afgelopen jaren waren we er nog maar zelden. De lingeriewinkel in het pand was al niet van ons, dus er was weinig meer wat ons bindt. Omdat het ons plan is om permanent op Ibiza te gaan wonen, besloten we het pand in de verkoop te doen. Wij huren nu vier jaar een huis op Ibiza maar denken er over om daar iets te kopen.”

Helemaal uit het Utrechtse beeld zullen Ron en Margo niet verdwijnen.

“Onze zoon en dochter hebben 10DAYS Store op de Lijnmarkt. Daarboven zit een woonruimte die we gebruiken als we even over zijn. “

Het pand aan de Lichtegaard moet 1.795.000 euro opbrengen. “Er is nu al veel belangstelling. Sinds het in de verkoop staat, had ik al snel een paar bezichtigingen. De komende dagen ook weer.”

De nieuwe eigenaar kan vanaf het dakterras bijna De Dom aanraken. Hieronder levert Ron het bewijs.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *