Concours en Suite

Restaurant Concours opent tweede zaak in de Biltstraat

Alex en Lisa Zeelenberg

Na een vermelding in de Michelin gids, Gault&Millau en Lekker500 is het tijd voor Restaurant Concours om een tweede zaak te openen.

De wens van Alex en Lisa Zeelenberg om een gastronomische lunch te serveren gaat hiermee in vervulling. De nieuwe locatie, met de naam Concours en Suite, opent begin deze zomer aan de overzijde van het huidige restaurant aan de Biltstraat.
De uitbreiding biedt de chef en zijn team meer mogelijkheden hun kennis over de gerechten en producten te delen door naast lunch, ook events te organiseren zoals masterclasses en culinaire proeverijen.

Alex: “Momenteel krijgen we veel vragen over bereidingen en achtergronden van gerechten. Mensen zijn nieuwsgierig naar de verhalen en ook naar de plekken waar we wildplukken. We voelen ons als een ambassadeur van vele boerenbedrijven rondom Utrecht en unieke producten uit de omgeving. Bij Concours bieden we hiervoor graag een podium. Het zou mooi zijn als men in Utrecht meer zou weten over alles wat er te halen valt, met de nieuwe zaak kunnen we dit breder en nog beter overbrengen.”

Maar voor het zover is, heeft Concours en Suite de steun van de inwoners van Utrecht nodig. Alex en Lisa hebben bewust gekozen voor een crowdfunding: “Het mooie hiervan is dat je het samen met je gasten doet. Mensen worden ambassadeur en zijn daardoor meer betrokken bij de zaak. We kunnen niet wachten om de opening groots te vieren met alle mensen die samen met ons deze uitbreiding hebben mogelijk gemaakt.”

Dat het plan voor uitbreiding wordt aangemoedigd is te zien: er is ruim 65% van het benodigde bedrag binnen.

Tot eind februari is het nog mogelijk om ook in te stappen en mee te doen aan de crowdfunding van Concours. Dit kan via https://crowdaboutnow.nl/campagnes/concours

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *