Berichten van het plandelfront

Opgeruimd, straat netjes

Plandelman en de WasteBar trakteren!

Op De 2de Utrechtse Plandeldag komt een bont gezelschap opruimhelden gezellig in actie om te plandelen, ploggen en prikken. Misschien wordt ons stadsie zo de schoonste stad van het land.

Van een 89-jarige plogger (de hardloopvariant) en een Haarlemse marathonatleet in een knalgeel bananenpak tot loopgroep Julianapark, van eerstejaars studenten die geen ontgroening maar vergroening krijgen, een kunstmatig intelligente speurhond en ZeroWasters die een watertaptoer verzorgen. De officiële aftrap wordt om 09:00 uur verricht op Kanaleneiland door o.a. wethouder Susanne Schilderman en de 12-jarige wijkbewoner Attila.

Aanmelden kan nog steeds door een mailtje naar info@plandelen.nl. Want misschien staat jouw straatje nog niet op deze kaart:

Hier vind je het hele programma (en dat is bomvol activiteiten en evenementen).

In ruil voor een goed gevulde Plandelbingokaart wordt je op deze feestelijke actiedag getrakteerd op moois & lekkers. Op vertoon van het formulier krijg je poffertjes of prik bij de WasteBar (12:00-14:00, RAUM Leidsche Rijn en 16:00-17:00 uur Griftpark). In Slachtstraat Filmtheater doet de Plandelbingo dienst als ticket voor een van de drie exclusieve filmvertoningen: de documentaire Surfer To-Go, de Pixar-klassieker WALL-E en een verzamelprogramma’s met korte (animatie)films.

Tijden Slachtstraat Filmtheater

11:00 & 13:00 uur: WALL-E

11:45, 12:45, 13:45 uur: documentaire Surfer To-Go

11:30 & 12:30 & 13:30 uur: verzamelprogramma korte (animatie)films


Auteur De Plandelman
Auteur

De Plandelman

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Van hoorn schreef:

    De stad mag schoner.De laatste tijd ziet het er slecht uit.GEMEENTE MAAK VAKER SCHOON.WOON IN DE BINNES5AD.VEGEN,VEGEN VEGEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *